Последни вести

СЕ ПОСТАВУВААТ НОВИ КЛУПИ И КАНТИ ЗА ОТПАДОЦИ НИЗ ШИРОК СОКАК И СЕ УРЕДУВА ВО ГРАДСКИОТ ПАРК

Јавното претпријатие Комуналец, продолжува со активностите за разубавување на јавните површини во градот со соодветни цветни декорации, хортикултурно уредување и...