Последни вести

ДИГИТАЛИЗАЦИЈА НА ОПШТИНАТА: СТАВЕН ВО ФУНКЦИЈА ГИС СИСТЕМОТ НА ОПШТИНА БИТОЛА, СЕ ФИНАЛИЗИРА ПОДГОТОВКАТА НА СИСТЕМОТ ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ ПОСТАПКИ

Општина Битола е во напредна фаза на реализација на проектот за дигитализација на општината. Градоначалникот Тони Коњановски, на денешната прес...

ПОДАРОК ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ ЗА БИТОЛЧАНЕЦОТ ИВАН СТОЈАНОВСКИ КОЈ ГО ФАТИ СВЕТИОТ КРСТ НА ВОДИЦИ

Градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски, денес оствари средба со битолчанецот Иван Стојановски кој го изваде Светиот Крст од осветените...