Последни вести

ПО ПОВОД „СВЕТИ НЕКТАРИЈ БИТОЛСКИ“, ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ НА НАЈУСПЕШНИТЕ УЧЕНИЦИ ОД БИТОЛСКИТЕ ОСНОВНИ И СРЕДНИ УЧИЛИШТА

По повод Денот на заштитникот на градот „Свети Нектариј Битолски“, денес градоначалникот на Битола, Тони Коњановски, ги додели наградите на...

ОПШТИНА БИТОЛА ДО АГЕНЦИЈАТА ЗА ХРАНА И ВЕТЕРИНАРСТВО ЈА ИСПРАТИ НА ОДОБРУВАЊЕ ПОТРЕБНАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА ПОЧНУВАЊЕ СО РАБОТА НА ПРИФАТИЛИШТЕ ЗА БЕЗДОМНИ И НЕРЕГИСТРИРАНИ КУЧИЊА

Општина Битола, ја изготви документацијата, потребна за добивање на одобрение за работа на прифатилиште за бездомни и нерегистрирани кучиња и...