Последни вести

НОВИ ДОГОВОРИ ЗА РЕКОНСТРКЦИЈА НА УЧИЛИШТАТА ЕЛПИДА КАРАМАНДИ И ЃОРЃИ НАУМОВ

Во кабинетот на градоначалничката Натaша Петровкса, денес беа потпишани трипартитните договори помеѓу Министерството за образование и наука, Општина Битола и...

ВО СРЕДА ОПШТИНА БИТОЛА ЌЕ ОБЈАВИ НОВ ЈАВЕН ПОВИК ЗА НАДОМЕСТОК НА ДЕЛ ОД ТРОШОЦИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНАТА ЗА КУПУВАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕД

Во среда 14 јули на веб страната на Општина Битола, ќе биде објавен новиот јавен повик за надоместок на дел од...