Последни вести

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ ИЗВРШИ УВИД НА РЕАЛИЗИРАНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ ВО ИНФРАСТРУКТУРА И ОПРЕМА ВО СОУ ГИМНАЗИЈА „ЈОСИП БРОЗ ТИТО“

Нови вложувања во инфраструктурните услови, нова ИКТ опрема, нагледни средства и помагала, се инвестициите во Гимназијата “Јосип Броз-Тито”, реализирани во...

ЗАПОЧНАА ПОДГОТВИТЕЛНИТЕ АКТИВНОСТИ ЗА ИЗГРАДБА НА МОСТОТ НА РЕКА ДРАГОР КАЈ ДОВЛЕЏИК

Со поставување на соодветна сообраќајна сигнализација, со која ќе се врши пренасочување на сообраќајот, започнаа подготвителните активности за изградба на...

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.