Последни вести

ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА ПЕТРОВСКА ЈА ДОДЕЛИ НАГРАДАТА ОД ПУБЛИКАТА НА ФЕСТИВАЛОТ НА МОНОДРАМА

На последниот фестивалски ден од годинешното 22 издание на Интернационалниот фестивал на монодрама, беа доделени наградите на најдобрите актери. Градоначалничката...