Последни вести

СЕ ПОСТАВУВААТ МОНТАЖНИТЕ ОБЈЕКТИ НА МОДУЛАРНИОТ КОВИД ЦЕНТАР ВО БИТОЛА

Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска и директорката на Клиничката болница Билјана Гагачовска, извршија увид во теренските активности на поставувањето...