Панел дискусија: „Евро регионот како потенцијална можност за економски развој“

Панел дискусија: „Евро регионот како потенцијална можност за економски развој“

 

   Во хотел Епинал се одржа панел дискусија:
  „Евро регионот како потенцијална можност за економски развој“

  на која говореа:

  • г-дин Владимир Талески –Градоначалник на Општина Битола
  • Н.Е. Ерван Фуере – специјален претставник на ЕУ во РМ и шеф на ДЕК
  • г-дин Димитар Мирчев –претседател на Европското движење на РМ
  • г-ѓа Марија Герас Дочовска –  консултант за меѓународно стопанско право