Мај – ден на победата над фашизмот

Мај – ден на победата над фашизмот

 

  По повод 9-ти Мај – Денот на победата над фашизмот,Градоначалникот со делегација од   Општина  Битола положи свежо цвеќе на споменикот на победата пред Центарот за култура.