ДОДЕЛЕНИ ПРИЗНАНИЈА ЗА НАЈДОБРО УКРАСЕН НОВОГОДИШЕН ПРОСТОР

ДОДЕЛЕНИ ПРИЗНАНИЈА ЗА НАЈДОБРО УКРАСЕН НОВОГОДИШЕН ПРОСТОР

Традиционално и оваа година битолчани  добија признанија за нивните новогодишно украсени дворови, балкони и деловни објекти.
Градоначалникот Талески приреди прием и им се заблагодари за нивната креативност  со која допринесоа за добриот изглед на градот  за време на Новогодишните и Божикните празници.