ДОДЕЛЕНИ ПОФАЛНИЦИ ЗА НАЈУБАВО УРЕДЕН НОВОГОДИШЕН ПРОСТОР

ДОДЕЛЕНИ ПОФАЛНИЦИ ЗА НАЈУБАВО УРЕДЕН НОВОГОДИШЕН ПРОСТОР

 

Градоначалникот Талески им врачи пофалници  на 17 семејства за најубаво украсен новогодишен простор (балкон, прозорец, дворови, фасади) и хотел Епинал, најубаво украсен деловен објект. Конкурсот траеше од 15 декември до 15 јануари и имаше голем интерес за истиот.