АМБАСАДОРОТ НА АЛБАНИЈА ВО РМ НЕ АРБЕН ЧЕЈКУ ВО ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА НА БИТОЛА

АМБАСАДОРОТ НА АЛБАНИЈА ВО РМ НЕ АРБЕН ЧЕЈКУ ВО ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА НА БИТОЛА

Амбасадорот на Албанија во РМ НЕ Чејку оствари работна средба со Градоначалникот Талески на која се разговараше за идната соработка пред се во делот на економијата, културата, туризмот и спортот.
Оваа е прва официјална посета на Амбасадорот НЕ Чејку после превземањето на функцијата амбасадор во РМ.