ПОСЕТА НА АМБАСАДОРОТ НА АВСТРАЛИЈА ГОСПОЃА ДР. ХЕЛЕНА СТУДЕРТ

ПОСЕТА НА АМБАСАДОРОТ НА АВСТРАЛИЈА ГОСПОЃА ДР. ХЕЛЕНА СТУДЕРТ

   
     Посета на Амбасадорот на Австралија Госпоѓата Др. Хелена Студерт. Разговарано е околу интензивирање на соработката помеѓу австралиски фирми и Општина Битола, посебно околу инвестирање во индустриската зона „Жабени“.