ПРОМОВИРАН ТУРИСТИЧКИОТ ВОДИЧ ЗА БИТОЛА

ПРОМОВИРАН ТУРИСТИЧКИОТ ВОДИЧ ЗА БИТОЛА

Во организација на Општина Битола и Центарот за унапредување на туризмот од Битола се промовира Туристичкиот водич за Битола единствен и уникатен во својот изглед во РМ.
На промоцијата пред големиот број на посетители, туристички работници, членови на Советот на Општина Битола, здруженија на граѓани зборуваше Градоначалникот Талески, директорот на Агенцијата за развој на туризмот на РМ Зоран Стрезовски и директорката на Центарот за унпредување на туризмот Елена Петровска.
Беше промовирана и ново изменетиот дизајн на  веб страна на ЦУТ.