ПОСТАВЕН ЈАРБОЛ И ПОДИГНАТО ДРЖАВНОТНО ЗНАМЕ

ПОСТАВЕН ЈАРБОЛ И ПОДИГНАТО ДРЖАВНОТНО ЗНАМЕ

На почетокот на Градското шеталиште во непосредна близина на Спортската сала Младост беше поставен јарбол  во висина од 24 метра (донација на Владата на РМ) на кој што Градоначалникот Талески  го подигна државнотот знаме.