ТРАДИЦИОНАЛЕН НОВОГОДИШЕН ПРИЕМ НА НОВИНАРИТЕ

ТРАДИЦИОНАЛЕН НОВОГОДИШЕН ПРИЕМ НА НОВИНАРИТЕ

Традиционално по повод Нова година Градоначалникот Талески  одржа прием со новинарите и даде ретроспектива на случувањата и настаните во текот во 2008 год.