ПРОСЛАВА ПО ПОВОД 3 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ НА ФОНДАЦИЈА РЕГИОНАЛНА РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА НА ПЕЛАГОНИЈА – ПРЕДА

ПРОСЛАВА ПО ПОВОД 3 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ НА ФОНДАЦИЈА РЕГИОНАЛНА РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА НА ПЕЛАГОНИЈА – ПРЕДА

Во присуство на Претседателот на РМ Н.Е. д-р Ѓорге Иванов, Амбасадорот на Швајцарската Конфедерација Н.Е. Никол Вирш, Градоначалникот Владимир Талески беше обележана Деценија на извонредни достигнувања на Фондацијата ПРЕДА.
Прославата беше по повод 10 години подршка на социо-економскиот развој во пелагонискиот регион и 3 год. постоење на Фондација Регионална развојна агенција на Пелагонија –ПРЕДА.