ПРЕМИЕРА НА „СЕНКИ“ ВО БИТОЛА

ПРЕМИЕРА НА „СЕНКИ“ ВО БИТОЛА

Во Центарот за култура премиерно беше прикажан „Сенки“,  најновиот филм на Милчо Манчевски. На премиерата присуствуваше и Градоначалникот Владимир Талески и бројни видни луѓе од градот.