ЗДРУЖЕНИЕТО НА ТЕЛЕСНИТЕ ИНВАЛИДИ ГО ОДБЕЛЕЖА 20-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ

ЗДРУЖЕНИЕТО НА ТЕЛЕСНИТЕ ИНВАЛИДИ ГО ОДБЕЛЕЖА 20-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ

Здружението на телесни инвалиди од Битола го одбележа својот 20-годишен јубилеј. Претседателот на здружението Нико Јанков особено ја истакна добрата соработка со локалната самоуправа. На свеченоста присуствуваше и Градоначалникот Владимир Талески и претставници на образовни и културни институции од градот.