ПОСЕТА НА ВИЦЕПРЕМИЕРОТ НА ВЛАДАТА НА РМ ЖИВКО ЈАНКУЛОВСКИ И МИНИСТЕРКАТА ЗА ЕКОНОМИЈА ВЕРА РАФАЈЛОВСКА

ПОСЕТА НА ВИЦЕПРЕМИЕРОТ НА ВЛАДАТА НА РМ ЖИВКО ЈАНКУЛОВСКИ И МИНИСТЕРКАТА ЗА ЕКОНОМИЈА ВЕРА РАФАЈЛОВСКА

   Во работна посета на нашиот град беа вицепремиерот во Владата на Р.Македонија, г-дин Живко Јанкуловски, и министерката за економија, г-ѓа Вера Рафајловска, кои остварија средба со Градоначалникот Владимир Талески.