4-ти НОЕМВРИ – ПРИЕМ ВО КАБИНЕТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ДЕЛЕГАЦИИ ОД ЗБРАТИМЕНИТЕ ГРАДОВИ

4-ти НОЕМВРИ – ПРИЕМ ВО КАБИНЕТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ДЕЛЕГАЦИИ ОД ЗБРАТИМЕНИТЕ ГРАДОВИ

Градоначалникот Талески организираше прием за делегациите на збратимените градови Бурса- Р.Турција, Епинал – Р.Франција и Стари Град – Р.Србија.
Средбата беше искористена за информирање за досегашната соработка и планови за реализација на идни проекти со збратимените градови.
Исто така беа разменети поклони кои збратимените градови по повод празникот им ги врачија  на Градоначалникот.