4 – НОЕМВРИ –ПРИЕМ НА ПРЕТСТАВНИЦИТЕ ОД ОО НА СОЈУЗОТ НА БОРЦИТЕ

4 – НОЕМВРИ –ПРИЕМ НА ПРЕТСТАВНИЦИТЕ ОД ОО НА СОЈУЗОТ НА БОРЦИТЕ

 

По повод празникот „4 –ти Ноември” Градоначалникот Талески во својот кабинет ги прими претставниците на Општинскиот одбор на Сојузот на борци од Битола на чело со нивниот претседател Илија Малевски.