ПРИЕМ НА ПОБЕДНИЦИТЕ НА VII ДРЖАВНИ СПОРТСКИ ИГРИ НА ОУ

ПРИЕМ НА ПОБЕДНИЦИТЕ НА VII ДРЖАВНИ СПОРТСКИ ИГРИ НА ОУ

 

   Градоначалникот Талески ги прими во својот кабинет  претставниците на Сојузот на училишни спортови на Битола и учениците од ОУ од Битола кои постигнаа одлични резултати на VII државни спортски игри кои неодамна се одржаа во Битола.
Во знак на благодарност за поддршката во организирањето на спортските игри  на Градоначалникот Талески му доделија плакета и комплет на медаљи.