САЕМ НА СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА И НИВНИТЕ ПРОГРАМИ

САЕМ НА СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА И НИВНИТЕ ПРОГРАМИ

 

   Градоначалникот Талески  го отвори  саемот на средните училишта од Битола кој традиционално се одржува и оваа година. На семот средните училишта  ги промовираа своте програми за осмооделенците со цел да им помогнат во нивниот избор за понатамошно школување.