ВЕШТИТЕ ЖЕНИ НА ПРИЕМ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ

ВЕШТИТЕ ЖЕНИ НА ПРИЕМ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ

 

   Градоначалникот Талески ги прими во својот кабинет највештите жени од Битола кои освоија високи места на републичката манифестација „Вешта жена 2011” во Тетово.
Првото место го освои Ирена Настевска со “Лебедова рапсодија”, додека третото место го освои победничката од Општинскиот натпревар во Битола, Евица Павловска со масата “Вицко”.