ПРИЕМ НА СОЈУЗОТ НА БОРЦИТЕ ВО КАБИНЕТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ

ПРИЕМ НА СОЈУЗОТ НА БОРЦИТЕ ВО КАБИНЕТОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ

Во пресрет на големиот празник 11 Октомври – денот на македонското востание кое оваа години бележи јубилеј 70 год., Градоначалникот Талески оствари средба со претставници на Сојузот на борците од Битола.