Прием на Есма Реџепова – кралицата на ромската музика

Прием на Есма Реџепова – кралицата на ромската музика

      По повод јубилејот 50 години музика, кралицата на ромската музика , Есма Реџепова одржа концерт и во Битола. По тој повод таа беше примена од Градоначалникот на Општина Битола г.Владимир Талески.