Прием на најдобриот спортист за 2006 год за Битола

Прием на најдобриот спортист за 2006 год за Битола

 

Градоначалникот Талеси  имаше средба во својот кабинет со  најдобриот  спортист за 2006 год за Битола  – Пеце  Котевски кој е член на Клуб за атлетска гимнастика „Електролукс“ и воедно европски шампион во боди-билдинг.