Прием на Амбасадорот на Руската Федерација Н.Е. Владимир Солоцински

Прием на Амбасадорот на Руската Федерација Н.Е. Владимир Солоцински

 

   По повод денот на руската дипломатија , Градоначалникот Талески го прими  Амбасадорот на Руската Федерација Н:Е. Владимир Солоцински. Потоа заедно положија свежо цвеќе на Рускиот крст.