Градоначалникот Талески прими делегација од учесниците на балканскиот шампионат во велосипедизам

Градоначалникот Талески прими делегација од учесниците на балканскиот шампионат во велосипедизам

Градоначалникот Талески прими делегација од седумте земји учеснички на балканскиот шампионат во велосипедизам кој што се одржува во Битола од 1 до 3 Август.