ТРАДИЦИОНАЛНА СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ И ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА УРБАНИТЕ ЗАЕДНИЦИ

ТРАДИЦИОНАЛНА СРЕДБА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ И ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА УРБАНИТЕ ЗАЕДНИЦИ

 
Традиционално и оваа година по повод Стара Нова Година, Градоначалникот м-р Владимир Талески одржа средба со претседателите на урбаните заедници.  Средбата и оваа година имаше празничен белег, а Градоначалникот им посака многу здравје, среќа и успешна работа.