ГРАДОНАЧЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ОДРЖА ПРИЕМ НА ЖЕНСКИТЕ ЗДРУЖЕНИЈА ПО ПОВОД 8 МАРТ –ДЕНОТ НА ЖЕНАТА

ГРАДОНАЧЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ОДРЖА ПРИЕМ НА ЖЕНСКИТЕ ЗДРУЖЕНИЈА ПО ПОВОД 8 МАРТ –ДЕНОТ НА ЖЕНАТА

   По повод 8 Март- Денот на жената , Градоначалникот Талески одржа прием со женските здруженија од градот и им поклони цвеќе.