СВЕЧАНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА БИТОЛА ВО ЧЕСТ НА АЈРИ ДЕМИРОВСКИ –ПОЧЕСЕН ГРАЃАНИН НА БИТОЛА

СВЕЧАНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА БИТОЛА ВО ЧЕСТ НА АЈРИ ДЕМИРОВСКИ –ПОЧЕСЕН ГРАЃАНИН НА БИТОЛА

   Советот на Општина Битола оддржа свечана седница по повод  врачувањето на признанието на Ајри Демировски за почесен граѓанин на Битола.