ПРОМОЦИЈА НА FILMLAND

ПРОМОЦИЈА НА FILMLAND

Пред битолската јавност беше презентиран проектот Filmland чии иницијатор е Градоначалникот Талески , во продукција на Кино ОКО  и режисерите Дарко Митревски и Роберт Насков. За проектот зборуваше проф. д-р Златко Жоглев.