ДЕНОТ НА МАКЕДОНСКАТА ПОЛИЦИЈА

ДЕНОТ НА МАКЕДОНСКАТА ПОЛИЦИЈА

 

Секторот за Внатрешни работи –Битола на свечен начин го обележа денот на полицијата 7 Мај. На обележувањето присуствуваше и Градоначалникот Талески