СВЕЧАНО ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ М5

СВЕЧАНО ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ М5

Градоначалникот Талески и Амбасадорот НЕ Ерван Фуере свечано го пуштија во употреба реконструираниот магистарлен пат М5, кој се реализираше преку CARDS програмата за прекугранична соработка.