СВЕЧАНОСТ ВО РЕКОНСТРУИРАНАТА СПОРСКА САЛА „МЛАДОСТ“

СВЕЧАНОСТ ВО РЕКОНСТРУИРАНАТА СПОРСКА САЛА „МЛАДОСТ“

 

   На свечан начин беше пуштена во употреба реконструираната спорска сала со пригодни говори од страна на Градоначалнкот Талески и директорот на спортската сала Гоце Георгиевски . На најзаслужните кои помогнаа да се реконструира салата им беа доделени благодарници.
Потоа следеше ракометниот натпревар Пелистер – Тиквеш.