Реконструкција на градскиот парк кај ОУ Стив Наумов

Реконструкција на градскиот парк кај ОУ Стив Наумов

 

   Градоначалникот Талески ја најави реконструкцијата на градскиот парк кај ОУ Стив Наумов. Изведувач на работите е ЈП Нискоградба кое работи на средување на патеките и ивичњаците  и ЈП Комуналец  во уредување на зелените површини.