РИНГ ЦЕНТАР ПРЕД ГЕТАЛДУС

РИНГ ЦЕНТАР ПРЕД ГЕТАЛДУС

 

   Комплетно асфалтирање и поставување на тротоари со бехатон плочки. Нови паркин простори и поставување на сензори за овозможување на прегледност на слободните паркинг места.