АМЕРИКАНСКОТО КАТЧЕ ГО ПРОСЛАВИ СВОЈОТ ПЕТТИ РОДЕНДЕН

АМЕРИКАНСКОТО КАТЧЕ ГО ПРОСЛАВИ СВОЈОТ ПЕТТИ РОДЕНДЕН

Во присуство на Америчкиот Амбасадор Филип Рикер , Градоначалникот Талески , членови и волонтери  и голем број на гости , американското катче го прослави својот петти роденден.