БИТФЕСТ: РОК КОНЦЕРТ НА ТУМБЕ КАФЕ

БИТФЕСТ: РОК КОНЦЕРТ НА ТУМБЕ КАФЕ

Во рамките на најдолгото и најсодржајно лето во државата, Битолско културно лето Бифест на Тумбе кафе се одржа рок концерт во изведба на „Пикасо бенд и Ултрасоник“.