ПРОЛЕТТА ЗАПОЧНА СО САДЕЊЕ НА САДНИЦИ

ПРОЛЕТТА ЗАПОЧНА СО САДЕЊЕ НА САДНИЦИ

Во населбата Јанимаале во знак на првиот ден на пролетта по иницијатива на урбаната заедница, Градоначалникот Талески советниците, пратениците Котевски и Стефановска и мештаните засадија 40 брези.
Акцијата е со цел да се облагороди улицата „Железничка“.