4-ТИ НОЕМВРИ – МИНИ САЕМ НА БИЗНИСИ И ПРОГЛАСУВАЊЕ НА НАЈУСПЕШНИТЕ ФИРМИ ЗА 2009 ГОД.

4-ТИ НОЕМВРИ – МИНИ САЕМ НА БИЗНИСИ И ПРОГЛАСУВАЊЕ НА НАЈУСПЕШНИТЕ ФИРМИ ЗА 2009 ГОД.

Во рамките на програмата за 4 –ти Ноември, Бизнис Инкубаторот го прослави својот прв роденден. На најуспешните фирми Градоначалникот Талески им додели признанија и подвижна канцеларија ( компјутер, печатач, столица, канцелариски материјали)
Исто така беше организирам саем на фирмите кои се дел од Бизнис Инкубаторот.