ОТВОРЕН 5-ОТ САЕМ НА КНИГАТА БИТОЛА 2008

ОТВОРЕН 5-ОТ САЕМ НА КНИГАТА БИТОЛА 2008

Во рамките Битола град на културата , во организација НУ Универзитетска библиотека „Св.Климент Охридски“ Градоначалникот Талески  го отвори  5 –от Саем на книгата Битола 2008. Саемот ќе биде отворен до 31 мај на платото пред Народниот театар.