САЕМ НА СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА

САЕМ НА СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА

Градоначалникот Талески го отвори саемот на средни училишта кој традиционално се организира секоја година во пресред на уписите на осмооделенците. На саемот сите средни училишта настапија со своите програми и области на дејствувања се со цел поблиску да ги престават пред идните средношколци