БИТ ФЕСТ 2011 – ВТОР ДЕН ОД ЛЕТНИОТ ФЕСТИВАЛ СОЛСТИС

БИТ ФЕСТ 2011 – ВТОР ДЕН ОД ЛЕТНИОТ ФЕСТИВАЛ СОЛСТИС

 

   На вториот ден од летниот фестивал Солстис на Широк сокак настапија Стиховно војување, и во кафе бар Legend со Unplugged