Градоначалникот Талески го прими во својот кабинет Амбасадорот на Р.Шпанија Н.Е. Хосе Мануел Пас Агуерас

Градоначалникот Талески го прими во својот кабинет Амбасадорот на Р.Шпанија Н.Е. Хосе Мануел Пас Агуерас

 

Градоначалникот Талески го прими во својот кабинет Амбасадорот на Р.Шпанија Н.Е. Хосе Мануел Пас Агуерас . Ова беше прва  посета на Амбасадорот на Битола и се разговараше за можностите за соработка.