БИТОЛА Е ДОМАЌИН НА VII ДРЖАВНИ СПОРТСКИ ИГРИ НА ОУ

БИТОЛА Е ДОМАЌИН НА VII ДРЖАВНИ СПОРТСКИ ИГРИ НА ОУ

 

   Градоначалникот Талески ги прими во својот кабинет претставниците на Федерацијата на училишни спортови на РМ и претставници на Сојузот на училишни спортови на Битола во пресрет на VII државни спортски игри на ОУ кои се одржуваат во Битола.
Општина Битола и Градоначалникот Талески се покровители на VII државни спортски игри на ОУ кои ќе се реализираат наредните 4 дена.