„ЛЕОПАРДИТЕ“ ОД АРМ НА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ

„ЛЕОПАРДИТЕ“ ОД АРМ НА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ

По повод 21 мај денот Денот на втората механизирана пешадиска бригада „Леопарди“ со седиште во Кичево , распишаа конкурс за најдобро дело на кое наградата ја освои битолчанката Ивана Црнец. Ивана имаше чест наградата да ја прими во кабинетот на Градоначалникот Талески, кој воедно и честита на Ивана.
Командирот на „Леопардите“, генералот Величковски ја искорити средбата со Градоначалникот Талески да го информира со историјата на бригадата и нејзините активности.