Г-ЃА ХОНГВЕЈ ГАО ОД УНИЦЕФ НА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ

Г-ЃА ХОНГВЕЈ ГАО ОД УНИЦЕФ НА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ

 Г-ѓа Хонгвеј Гао шеф на мисијата на УНИЦЕФ во Скопје оставри работна средба со Градоначалникот Талески. Таа се интересираше за текот на настаните со пожарот и можноста за помош од страна на УНИЦЕФ, за што понуди возило лада нива за потребите на општината.